Samen_kind

Introductie workshop SOS Kinderen en Emoties

De introductie workshop is voor iedereen die meer wil weten over kinderen en emoties. In 1 a 1,5 uur ga ik met de deelnemers (max 20) in op de werking en de functie van emoties.

voor meer informatie klik op “Lees meer”.

Lees meer
SOS-naam-onthulling

3-delige workshop SOS Kinderen en Emoties

Ben jij een betrokken ouder/opvoeder of professional en zit je soms met je handen in het haar als het gaat om de emoties van jouw kind(eren) of de kinderen waarvoor jij zorgt? De workshops van ‘Heppie!? kinderen & emoties’ zijn laagdrempelig en heel praktisch. Je krijgt tips en handvatten aangereikt waar je zelf gemakkelijk mee aan de slag kunt.

Lees meer
Samen_peuter

Huiskamerworkshop SOS kinderen en emoties

De introductieworkshop van ongeveer 1,5 uur kan ook bij jouw thuis in een vertrouwde omgeving gegeven worden. Bijvoorbeeld met een aantal vrienden, bekenden of familie.

Lees meer
Prevent-coach

Workshop Rouw en verlies bij kinderen: bewust omgaan met de dood

Deze workshop is voor ouders, opvoeders en professionals. Het is een preventieve workshop. Dit houdt in dat we inzicht krijgen in hoe we onszelf en ons kind kunnen voorbereiden op dat wat onvermijdelijk komen gaat. Het is goed om als ouder(s) en/of verzorger(s) inzicht te hebben in het concept dood zoals kinderen het zien en handvatten te krijgen in het bespreekbaar maken van dit onderwerp. Op die manier leer je, hoe je je kind kunt begeleiden in wat het betekent als iets of iemand dood gaat.

Lees meer